Riktiga män rakar pungen med kapsåg


Jaha, då var det söndag eftermiddag då.

Har jobbat idag och dagen gick faktiskt rätt så fort.

I helgen har det varit potatisfestival här i alingsås. Det är typ lite stånd o öltält o några lotteristånd o karuseller. Men vet inte, tyckte nog allt att det var roligare förut. Iofs så var det inget festande i år som det brukar vara annars. Kankse var därför.

Emma o Krille kom igår o var med mig och älskling på festivalen en stund. Vi gick runt, jag köpte en rolig tröja, vi åt belgiska våfflor m.m. Sedan åkte vi hem till mig och grillade! Det roliga var att älskling tagit med våra första egenodlade potatisar och de var bara så goooda! :D Mumms med färskpotatis som precis är tagen ur jorden :)

Var i fredags i stallet och red, tog även några bilder på deras underbart söta fölunge! Ska försöka få in dem ikväll så jag kanske kan lägga upp några av dem :)

Nu ska jag ta och klippa klorna på lilla softy! Hon börjar få så långa klor så nu är det dags att klippa dem, inget som hon tycker är så roligt, men med lite godis emellanåt så går det allt ;)


Kommentarer
Postat av: Miki

fin blogg du har! :)

2010-06-20 @ 16:57:56
URL: http://mikib.blogg.se/
Postat av: emma

Jag är med och tävlar om en systemkamera som jag har tänkt att köpa. Snälla rösta på min bild! Jag tackar alla ifrån djupet av mitt hjärta och själ till er som röstar --> http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=395



Jag fyller snart 20 år så systemkameran vore en perfekt födelsedagspresent!

2010-06-20 @ 17:29:42
URL: http://kaarleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Bella

låter som en trevlig helg =)!

2010-06-20 @ 20:31:12
URL: http://isabellahz.blogg.se/
Postat av: elina

Och hur vet du det? (Rubriken)

2010-06-20 @ 20:31:51
URL: http://elinasoderholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0