And they never said never again



Hello..

Idag har jag varit och jobbat. Det var bara trevliga kunder idag så det kunde itne varit bättre :D

Träffade Emma sedan o vi tog kaffe och té hemma hos mig, sedan blev ju klockan ganska fort sent så jag skjutsade henne till stationen.

Det ösregnar verkligen, men det hindrade inte mig från att ut och springa. Jag gillar inte att bli blöt så jag hade på mig en regnjacka, duktiga jag, men självklart så läckte det in vid ärmarna så mina händer och underarmar blev blöta iaf :(

Menmen, det är gjort och jag är glad att jag sprang iaf :)

Imorgon blir det jobb och sedan bär det av till Uddevalla och älsklingen!! Som jag längtar efter honom! Men ska först göra ett snabbt stopp hos sandra och titta till de små sötnosarna som står i hagarna hemma och som inte är riktigt redo att åka med på tävlingar än. Nämligen godingen på bilden och hans lilla hagkamrat med mammor samt ettåringen och tvååringen.

Ska ge dem lite mat osv nu när hela sandras familj (minus syster malin) är uppe i karlstad och har roligt ;)

Anyway, är sjukt trött nu och ska verkligen gå och lägga mig..

Ha en trevlig helg!


"And these are the words of Red Moon"


Denna bilden får mig att tänka på min favorit anime serie! Hur grym som helst och heter "Wolfs Rain". SÅ alla ni där ute som gillar anime serier kolla på den serien, den är helt grym. Har allt man skulle tänkas vilja ha med i en anime serie.

Any how.. Var ett bra tag sedan jag bloggade sist.. Men får skylla på sommarlov och sena arbetsdagar. Fick lönen för Juni månad för några dagar sedan och det märks verkligen skillnad på att jobba två helger i månaden jämfört med att bara vara ledig två dagar i veckan :D

Och pengar kan komma att behövas nu under den tiden som kommer. Har skickat med Sandras hovslagare en lista som hon hjälpt mig att beställa hem från. En massa smidesgrejer som kommer komma till användning under skoltiden.

Nu är det verkligen dags att skolan börjar. Fast sommaren är grymt härlig ändå.

Är mycket ute hos Sandra och hjälper till med hästarna. Är med älskling så fort vi har ledigt båda samtidigt osv.

Ska träffa Emma imorgon och det gör mig glad! Kommer härda ut hela arbetsdagen bara med tanken att vi ska träffas efteråt!

Nu ska jag gå och sova, först duscha, men sedan sova. SKa upp vid åtta imorgon och vara apigg o glad... Suck..

Have it your way..


Memories

Åh, känns inte som att midsommar var så längesedan men det är redan två veckor på fredag :(

Hade en så otroligt härlig midsommar! Firade med älsklingen, hans bror o syster med respektive familjer :D

Älskling har så otroligt söta o underbara syskonbarn så det finns inte!

Firade med midsommarstång o dans, fast älskling ville inte dansa. O han var ännu gladare att han inte gjorde det när jag efteråt berättade vad en midsommarstång verkligen är för något ;)

Någon av er som inte vet?? Då ska jag berätta det!

Haha, ne, det är inte allvarligt, men jag har hört att midsommarstången är en gammal symbol för befruktning och användes i befruktningsritualer förr i tiden. Stången ska alltså påminna om en penis ;P

Haha, om detta är sant till 100% vet jag itne, men älskling var glad att han inte dansade iaf ;D

Hoppas att ni hade en trevlig midsommar ni med!


Ghana



Fan säger jag bara. Hejade som en blådåre på detta underbara lag som spelar så underbart bra fotboll!

Det var med ren tur som Uruguay höll 0:an i övertiden som spelades igår. Man såg lång väg att det laget var trötta som bara den och körde bara en massa fjong bollar. Spelade inte fram några chanser alls medans Ghana hade flera fina chanser.

Något som tyvärr inte Asamoah Gyan hade nerver att värna över då han i sista sekunden av tillägstiden missar en straff som de fått då en av motståndarna använt armarna för att rädda en boll som ananrs iofs hade gått in i mål.

Matchen avslutades med straffar där Uruguay satte 4/5 och Ghana 3/5 så Uruguay blev laget som gick vidare.

Tycker det suger och hade hellre sett att de ökade extra tiden med 2x20 min då det var så nära för dem att göra mål. Uruguay höll helt enkelt inte samma standard som Ghana gjorde.

Nästan så jag har lust att sluta kolla på vm, men det vet jag att jag kommer att göra ändå.

Nu är lagen som jag vill ska mötas i finalen Holland och Tyskland. Tror vi skulle få se en hel skön match då :)



Ha en fin dag


RSS 2.0