Sol i sinnet, bad i minnet!

Hej hopp!
Skrev inget igår för igår var jag bara för slutkörd för att ens fundera på att sätta mig o skriva ngt. Ledsen. Fast dagen var inte så händelserik iaf. Jag skulle åka till jobbet (inte för att jobba) för att snacka med chefen, visar sig att han sitter på mötet = kom tillbaka senare. Kommer tillbaka senare, då har chefen stuckit i väg för att lämna några varor o kommer vara borta resten av dagen!! Aja, det var sol o varmt ute iaf.

Såå, vad har hänt idag?! jo, nu ska jag berätta!  Jag har varit o shoppat!!! Oh, var ett tag sedan nu med tanke på att man sparar till egen lägenhet m.m. Men var så underbart att få leta igenom affär efter affär o bara hitta en massa snygga grejer. Jag höll mig dock borta från alla skoaffärer! O det var tur, för hur svårt det än är att erkänna, så är jag ett skofreak! Älskar att köpa skor! Det är en av de hobbyer som inte är så billiga för mig D: men samvetet överröstas av de små hurrarop som jag hör i huvudet för varje par skor som köps ^^ Men som sagt, höll mig borta från dom idag, inte för att jag ville, tro mig, det krävdes nästan all av min energi för att inte gå in o bara kolla. Men för att jag måste prioritera mina köp. Då jag redan har uppemot 10 par sommarskor redan så måste jag tänka att använda mitt lilla kapital till saker jag behöver, som typ klänningar, linnen o kjolar! Så det är vad jag fick köpt. Är hur underbart som helst att hitta en massa o känna att "Ja, jag är värd och har råd att köpa dessa". En sak jag dock inte går in på är hur mycket jag egentligen spänderade. Det låter jag existera i intet.

"Sol i sinnet, bad i minnet", vad betyder nu detta?? Jo, det är ju så att det är sol ute = då blir jag glad, alltså sol i sinnet. Oså kan jag inte bara sluta tänka på hur underbart härligt det var i söndas när jag var iväg o badade o grillade! Ah, det finns i minnet än o förgyller varje stund av dagen!

Imorgon ska vi iväg igen! Wiie! Längtar tills dess! Kommer inte ihåg vart vi skulle men det var ngnstans där det var en härlig badstrand tydligen! Får se vilka vi blir men bara att komma iväg är ju bara för underbart! Jag har tagit åt mig uppgiften att skaffa fram lite picknicmat så vi kan spendera mestadels av dagen vid stranden o inte behöva lyfta en fena! Sol o bad, det är vad sommaren handlar om!

Soliga hälsningar!

Strand, sol, bad o grillning!

Ah, då var man hemma efter en intensiv dag!

Slutet var bäst då det innehöll allt som står i rubriken! Älskar att samla ett gäng kompisar o bara åka iväg o ta det soft o grilla o bada. Självklart badade vi innan vi åt så ingen riskerade kramp! Vet att detta bara är en myt. Men skadar inte att tänka på säkerheten först.

Det var varmt i vattnet o första doppet för i år blev två dopp, först ett innen grillningen, o sedan ett till efter det andra! Men! När vi skulle byta om hade jag inte fått med mig ombyte i form av annan bikini, så jag fick sitta bar under kjolen o med en våt överdel i en pösig munktröja! Det var mindre mysigt när man sitter i en bil på hemvägen mellan två killar :S Haha, kan erkänna att det svävade förbi lite nasty thoughts genom huvudet där! Haha! Men lyckades hålla mig själv under kontroll som var tur!

Dagens tankar ligger faktiskt runt det där med kärlek, vet inte om det är värmen eller bara den härliga känslan man får av att livet är underbart. Men har fastnat på ämnet kärlek idag. Kan inte hjälpa det, men känns som att jag blir lite smått förälskad i alla killar som jag umgås med just nu! Undrar vad det kan bero på egentligen.. Men iaf, vrf blir vi så här såkära? Varför kan vi inte hålla oss till en? Vrf är det "spännande" att träffa flera samtidigt osv?

Har inte kunnat fundera ut ett svar på dessaa ännu.. Men när jag gör det så ska jag ofc skriva ner det här.

Hmm, inget mer att raportera just nu...

Dagarna varma, nätterna lika varma...

Oy! Sov inte vidare bra inatt.. hmm.. Var värmen som nu slagit sverige med järnhand. Phu, som jag låg o svettades trots fönster o dörrar öppna.

Men visst, det är väl som folk säger, "klaga inte nu på det fina vädret". O det är sant. Man ska inte klaga. Men va fan ska man göra när man bara fått sova tre hela timmar om natten o ska upp o jobba tidigt nästa dag?!

Jo man får visst klaga! Jag är en expert på att inte vara nöjd med det jag har, så jag klagar för att ränsa ut det. Kan jämnföras med att städa ett gammalt rum fullt med spindelväv o annat äckligt sosm sammlas när man inte stadar på ett tag. Medans man klagar så går det en damsuagarrobbot på högsta speed inne i rummet o rensar upp allt otrevligt där inne.

Så ja, det är bra att kunna klaga. Annars blir man bara en tyst person som aldrig vågar stå för att man inte tycker om vissa grejer.

Man måsta få sova om nätterna. Det kan inte vara rätt att man ska ha 26 grader i rummet trots öppnade fönster o dörrar..

Så nu var klagandet slut!

Nu vidare till den underbara dag som ligger framför mig!

Sola bada o sola ännu mer!! Wiiee!
Det är vad som hör sommaren till! Ska iväg o bada idag troligtvis, synd att jag jobbar först till tre så det blir ju inte förens sen. Men det kan ju avra lika bra då det ändå ska vara en relativ hög siffra i vattnet för att jag ska våga mig ner o doppa fötterna ;P

Sedan, sola! O vad härligt, men bara så länge man har tillgång till vatten som man kan svalka av sig med. Det bästa är att ha en sådandär sprutflaska som man kan spruta vatten med över sig själv när man ligger där, man blir ju så mycket brunare när man är lite våt på kroppen med ^^

Så, nu ska jag ut i värmen!

Natt i staden, ljus i sinnet, trött i ögonen...

Såå, då var det snart dags att sova...

Såå, vad har jag fått ut av denna dagen??

Jo, fick reda påväg till jobbet att kungen av pop Michael Jacksson dog i natt. Ah! Vad trisst! Fast det tycker självklart inte tidningar o övriga pressen. De kommer leva på detta i veckor nu. Han är ju en stjärna som sent kommer bli glömd o jag tror allt att alla har ngn form av relation till ngn av hans låtar på ngt sätt. Ett mellanstadiediskotryckare (kom jag precis på ett nytt ord?) eller bara en härlig stund med hans ljuva röst i en cdspelare när man kör ett träningspass.

Kom o tänka på hans barn, satt o snackade om hela (tragedin?) men en vän o sa att barnen iaf har mycket pengar att ärva. Men då sa han att det inte alls har det, för han (michael) var tydligen väldigt skuldsatt :S Kommer inte nu riktigt ihåg vrf, men ngt med att pantsatt nåra beatles rättigheter m.m.

Så stackars arma barn! Ville bara få ur mig det. Tror dock inte de kommer att få känna på hur det känns att äta toapapper för att fylla magarna, men ve o fasa de kansek kommer få skaffa sig jobb :S Eller så skriver de bara varsin biografi av ngn form, typ "jag Prince Michael, ett barn med ett barn till pappa" eller vad vet jag...

Hmm, varm dag i dag förövrigt. Stod o svettades lätt under dagen på jobbet, för NGN glömde säga till han som kan det där med fläktar hur man sä'tter igång dom där!! Men överlevde tack vare mina kära Mer drickor! Tror jag drack tre st idag, härligt med snuskylskåp så att de förblir kalla!

Annars gick dagen finfint!
Tjejkvällen blev av o vi satt o tjatade lite o sedan kollade vi på Wimbeldon filmen med Kirsten Dunst. Den är sååå mysig! Gud vad jag gillar att mysa! SÅ avundsjuk på karaktärerna i filmen!

Måste skaffa lite mer romans i mitt liv! Kanske får buffa på ngn lite milt våldsamt så att det händer!!

Fast vad vet jag. Är inte kärlek bara en känsla som kommit från evolutionen så att killar kan säga vad tjejer vill höra för att sedan "pumpa o dumpa". De killar som faktiskt stannar kvar med en o verkligen känner ngt för en tappar snart intresset för att man är en sådan impulsiv person som alltid vill vara på väg ngnstans... Tror mitt liv kommer vara fyllt av karlar som jag kommer glömma såsmåningom.. Det har blivit en hel del som man fått sålla bort, men de som satt sig fast stananr där för alltid. Hur dumt de än har betet sig! Vad fasen är det för fel på en om man fortfarande känner sådanna känslor för killar som gjort en illa?? Det dumma är ju att iom att det är kvinnor som känner så o så lätt går på killars smörsång som sedan ligger med dessa killar o som sedan föder ännu en likadan tjej eller en kille som kommer vara precis som hans pappa så kommer det aldrig ta slut!  Jag har bestämt mig att uppfostra mina barn till snälla o smarta varelser! De ska fan inte få bete sig så, o inte gå på sådant skitsnack.

Fast det är klart. Vet ju inte om det har med arv eller uppfostran att göra. Men en sak är säker, följer man sitt hjärta så kommer man alltid att krossa det minst en gång. Var det inte ngn som ngngång sa "hellre älskat o förlorat, än aldrig älsat alls"?? Jag vet faktiskt inte om jag håller med eller inte. Vissa saker sätter väldigt djupa sår....

Aja, som det står i rubriken så är ögonen trötta nu.
Nattinatti!

Ah! Sommaren är här!

Då har man varit ute o bränt ryggen i solen! Äntligen! kanske låter lite skumt sagt, men jag menar det faktiskt! Det känns skönt trots att det svider som tusan o jag numera får sova på magen om nätterna.

Just nu är det bara minuter innna jag ska iväg till jobbet. Så jag får fatta mig kort.

Dagens schema:

Jobbet
Tjejkväll!

Ja, det är vad som står på schemat, o så kommer brodern hem från sin lilla tripp men han sticker väl iväg igen så fort han dumpat av sina grejer. Min bror i ett nötskal. KOmma hem o hälsa på o sedan dra iväg till vänner.. Aja, hans loss om jag så får säga ;P

Manman, tjejkväll idag då! Som jag har längtat! SKa bli så kul

Inga djupa tankar idag, men får komma på ngt riktigt invecklat så nästa inlägg blir lite mer intressant!

Ha de!


Början på en blogg

Idag satt jag o läste en av mina kompisars blogg o började fundera över varför man själv aldrig tagit sig för att starta en blogg.

Jag satt o grubblade ett tag o kom sedan fram till att det är värt ett försök. Inte många vänner har egen blogg o än mindre läser andras, men jag är glad så länge jag har någonstans att skriva av mig vad som har hänt under dagen.

Så, jag börjar mitt bloggande med en mjukstart..

Idag var jag o jobbade som vanligt. Står i kassan o tar betalt av en hel del dryga men också en hel del trevliga kunder. Jag anser mig själv vara mycket duktig på det jag gör o det går alldeles utmärkt denna dag.

Jobbigt när det kommer kunder som är irriterade på en för att det inte finns tillräckligt med personal i affären att fråga. Jobbigt också att dessa även trots sina försök till hjälp är helt ursinnigt tykna o "besserwisser"-iga.
Ah! Vad tänker folk med egentligen? Vi är bara människor o vad gör man när hälften av arbetsstyrkan är på semester?

Aja, under dagen kom det även in trevliga kunder som skojar o om det inte är ngn kö stannar o snackar en stund om hur stor affären har blivit o hur fint väder det är ute. Mmm, trevligt folk :)

Sedan komma ut ifrån arbetet, o nästan stekas ihjäl av den varma värmen utomhus, o inte den minsta vindpusst på så långt ögat når! Ah, sommaren är äntligen här! Imorogn är man ledig o har laddat upp med två nya böcker, en som en arbetskolega kallade "tantsnusk" o en lite mer spännande bok om en kille som sitter i ett fängelse i ett annat land. hoppas att de är bra, för finns nästan inget som slår en bra bok, fint väder o bara stekande ute i solen en ledig dag ^^

Läste föresten en bok för ca ett halvår sedan som handlade om en Engelsk kvinna som hamnar i fängelse i Thailand, närmare bestämt Bangkok Hilton. Boken heter "Glöm att ni har en dotter" och är underbart bra! Hon sitter av sex-sju år nere i ett mer liknande svinstia under hemska förutsättningar. Men efter att ha blivit flyttad till ett fängelse hemma i England så menar hon att tiden på Bangkok Hilton var mycket trevligare än den tid hon spenderade på ett fängelse i england.

Hon fick 25 år för att ha försökt smuggla in heroin. Ett otroligt högt antal år om man jämnför med västvärldens straff på liknande grejer. Som tur var blev hon frisläppt efter 8 har jag för mig.

Detta får en att tänka tillbaka på den tiden jag själv var ute o reste runt. Jag var iofs bara i Australien, Nya Zeeland o fyra dagar i Kuala Lumpur. Men man ska tänka sig riktigt noga för innan man får för sig att göra ngt olagligt i Thailand.

Aja, hoppas på en fin dag imorogn!

RSS 2.0