I'll kill you!

Hello!

Igår när jag var i stallet så visade Malin mig ett klipp på youtube :D

Det är en komiker som använder sig av dockor i sin föreställning och är faktiskt väldigt rolig.

Här är ett klipp ur "Achmed, the dead terorist" ^^

Mannen som egentligen snackar heter Jeff Dunham och är från USA. Han började med buktaleri när han var 7-8 år. Och jag tycker att han är enormt duktig! Tänk att kunna buktala :D

Jeff har flera återkommande dockor i sina shower, där Achmed the dead terorist är en av dom.

Se gärna fler klipp med hans andra dockor på youtube eller gå till hans officiella hemsida www.jeffdunham.com

Snart ska jag iväg till jobbet!


Att hålla fast



Titta vilken söt humla som satt bak på min bil i fredags! Så söt ju :)

Den bara satt där, vågade inte gå för nära då min fobi för getingar och humlor är hemskt stor.

Idag har det varit jobb. Var helt okej. Hade med mig god lunch med å det sitter ju aldrig fel ^^

Vart sedan iväg en sväng ut till Sandra som hade en "lektion" för en tjej som provred en häst.

Sedan hem och hör o häpna, jag tittade på Prins Daniels tal till Kronprinsessan Viktoria. Mamma satt och kollade på det hon spelat in från i lördags. Tyckte faktiskt hans tal var väldigt bra. Något som jag blev väldigt glad över var att han verkligen talade ur hjärtat då han inte använde sig av några "fuskkort".

För er som inte sett det än så kommer det här ;)



Hare fint!


Riktiga män rakar pungen med kapsåg


Jaha, då var det söndag eftermiddag då.

Har jobbat idag och dagen gick faktiskt rätt så fort.

I helgen har det varit potatisfestival här i alingsås. Det är typ lite stånd o öltält o några lotteristånd o karuseller. Men vet inte, tyckte nog allt att det var roligare förut. Iofs så var det inget festande i år som det brukar vara annars. Kankse var därför.

Emma o Krille kom igår o var med mig och älskling på festivalen en stund. Vi gick runt, jag köpte en rolig tröja, vi åt belgiska våfflor m.m. Sedan åkte vi hem till mig och grillade! Det roliga var att älskling tagit med våra första egenodlade potatisar och de var bara så goooda! :D Mumms med färskpotatis som precis är tagen ur jorden :)

Var i fredags i stallet och red, tog även några bilder på deras underbart söta fölunge! Ska försöka få in dem ikväll så jag kanske kan lägga upp några av dem :)

Nu ska jag ta och klippa klorna på lilla softy! Hon börjar få så långa klor så nu är det dags att klippa dem, inget som hon tycker är så roligt, men med lite godis emellanåt så går det allt ;)


Have it your way


Har varit på intagningsprov till skolan idag, har gått super. Mycket bättre än förra året iaf :)

Så nu är det abra att vänta tills nästa vecka och beslutet..

Har varit underbart väder idag, har en bonnabränna som bara den som jag hoppas lägger sig snart. Ska ju jobba imorgon och där vill man ju inte se ut som en slusk ;)

Ska snart hoppa in i duschen och ta en härlig långdusch. Varit så varmt idag. Men jag klagar absolut inte. Det är så skönt att sommaren är här nu. Har saknat den så. Menmen. Med sommar kommer ansvar ;)

Var uppe hos älskling igår och hjälpte honom skriva ett cv och skicka iväg ett mail till en som anonnserade ut ett jobb. Älskling är så trött på sitt nuvarande jobb så han vill leta nytt. Det är kanske inte rätt tider att söka nytt jobb, men jag tror att han kommer hitta ngt. Han är så ambitiös och jobbvillig så den som anställer honom skulle inte ångra sig :D

Nu ska jag in i duschen!


Lysekil med älskling!

Sista helgen i Maj så var jag och älskling ute i Lysekil och tog en promenad.

Vi hade planerat att spela lite minigolf vid havetshus, men vi kom när de skulle stänga så vi hann inte med det. Men vi fick en trevlig och fin promenad.

Det var soligt och fint, men det blåste rätt så bra :S

Efter missen vid minigolfen så gick vi till en mysig resturang och åt varsin Plankstek. Där satt vi och åt lite från varandras tallrikar, jag åt hans varma grönsaker och han tog några mumsbitar av mitt mos och kött ;)

Här är lite bilder från promenaden:







Go kväll :D


Non smoking policy



Känner mig rätt så mör i kroppen nu efter 5 dagar på jobbet, men härligt att kommit igång med att tjäna pengar igen :) Är inte roligt då man vet att 5k av 8k i månaden är lånade pengar :(

Men i höst ska jag ha sparat ihop så mycket att jag inte ska ta några mer lån. Hatar att vara skuldsatt.

Sitter och lyssnar på blandad musik på spotify. Funderar på att se en film på Voddler, ja jag har faktiskt fått en invite! Fick det för ca en vecka sedan o har sett en film redan. Funkar jätte bra om man har en bra uppkoppling.

Men vet inte om det finns så jätte bra filmer där egentligen som är gratis. De som man verkligen vill se (ex Sherlock Holmes) kostar 39:- att "hyra", visst inte så dyrt, men då känner jag att jag hellre betalar 59:- och får se den på stor tv med älskling i soffan :D

Om en vecka är det intagningsprov. Eller rättare sagt så är intagningsprovet klart nu och det kommer vara skönt att ha det klart. Vill bara ha det gjort.

Längtar faktiskt till skolan börjar igen! Vill inte ha sommarlov. Även om det är bra att tjäna pengar så tycker jag det är så roligt på praktiken så jag vill hellre vara på den :)

Menmen, först ska det vara sommar. Hoppas på en solig, varm och rolig sommar! Förra sommaren tyckte jag det var lite sådär. Men i år är det ett nytt år! :D

Ses


RSS 2.0