Nu ska jag snart iväg!

Japp, ska bara last i bilen sen är det iväg till emma o krille för att göra iordning sig inför festen!

Ska bli så roligt att se deras miner när de ser vad jag ska vara ;)

Ledsen mina vänner, än så länge kan jag inte säga då det finns en ganska stor risk att ngn som kommer vara där ikväll kommer se inlägget :/

Men håll ut, när jag nycktrat till imorogn kommer jag att berätta allt för er!

Iaf, nu vill jag avra lite showig av mig och visa en bild som jag själv gjort  i gimp precis nu! Är nog inte så fashinerande för er som det är för mig, för för mig så glittrar det, vet ej om det kommer göra det i inlägget sen när jag skriver detta!

v

Ha en underbart fin kväll allesammans!



Jobbig morgon

Det är aldrig det lättaste att gå upp en lördag, man vill gärna ligga kvar i sängen och dra sig minst 40 min innan man tar steget upp.

Men det kan inte jag göra idag! För jag ska jobba idag igen! Fasen vad man blir splittrad. Fast som tur är så är det ju bara idag och inte imorgon! För ikväll är det halooweenparty!

Jag är ledsen att jag inte skrivit vad jag ska klä ut mig till ännu, men lovar att göra det kanske direkt innan jag åker till festen eller så imorgon runt 12-tiden då jag antagligen vaknar ;)

Har receptet till en riktig halloween shot! Grönt i botten skicktat med rött som rinner ner aningen längst kanterna så det ser ut som en var/blod shot! Det magiska med den är att den smakar underbart! En blandning mellan dumle och jordgubb! ^^




Ungifär såhär ser den ut! ^^


Vad ska ni hitta på ikväll??


Häst död på mållinjen!

Ja självklart var det ju inte ledar travhästen som rubriken lyder utan en annan som tydligen galopperat hela upploppet. När kusken skulle sakta in så bara hästen föll ihop. Tydligen på mållinjen.

Tydligen så dog det hela 12 hästar på samma vis 2001!




Läs hela artikeln Här!

Gillar inte sporter där djur löper en stor skaderisk. Trav är ju enligt mig en enda stor dödsfälla om något skulle gå snett under ett löp då det inte är bara hästen som ev skulle trilla utan den skulle få hela sulkyn + andra ekipage över sig.

Säger inte att travsporten borde upphöra, menar det är väldigt stor skadechans inom fälttävlan också om oturen är framme. Men jag anser att det borde satsas mer på forskning om säkrare utrustning m.m.


Nu är jag jäkligt sur på csn!

Ja, det hela börjar med att jag får studiebidrag och tar även studielån från csn. Nu är det tydligen så att jag måste se upp väldigt med hur mycket jag jobbar den senaste tiden!

Detta då jag riskerar att få mindre i bidrag om jag överskrider en viss gräns, detta har jag vetat om ett bra tag, men jag har nästan precis fått reda på hur mycket jag får tjäna detta halvår, och då jag jobbade hela Juni, Juli och Augusti så fick jag ju lön i Juli, Augusti och September, alltså hellöner! Detta innebär att jag istortsett inte får tjäna mer pengar nu!

Alltså, de är verkligen dumma i huvudet, jag anser att om de nu ska räkna så så får de banne mig bara räkna pengarna man tjänar under dom månaderna man går i skolan, och inte diverse sommarjobb. Menar, vill de hellre att man sitter och rullar tummarna under hela sommaren??

En stor röd pil neråt då CSN har sjunkit i mina ögon!






Gomörra gomörra!

Kors, blev visst lite göteborska där ;)

Aja, morgon iaf. Ska alldeles strax dra mig mot jobbet som väntar idag. Har äntligen fått lite arbetstider så jag kan få in lite extra kontanter till min redan så fattiga studentbudget!

Det värsta med fredagar är att de är såååå långa arbetsdagar och det ända man kommer tänka på är hur låååångt det är kvar tills man slutar! Haha, först är jag jätte glad för att ha fått jobbtider, men genast så sätter jag igång och klagar över det ;)

Det är jag i ett nötskal!!



;)

Hör av mig sen ikväll då jag kommer hem från jobbet!

Ha en bra dag!


Äntligen!

Sjung halleluja! Och prisa gud, jag är äntligen färdig med ALLT!!

Har verkligen pluggat hela dagen ju! Bara någon enstaka paus mellan 17.00 och 18.00, måste ju se på Hells Kitchen sesongen som går nu vardagar den tiden. Har inte sett den så måste se!

Och bara för någon minut sedan så fick jag iväg mailet med mitt arbete som jag har suttit och knepat med hela dagen!

Gud vad skönt!

Resten av kvällen blir nog bara slappande framför tv:n. hade planer att gått Lights in Alingsås för en sista gång i år och verkligen fota varje bit av promenadslingan denna gången. Men jag är helt enkelt för trött!

Bestämde mig att gå imorgon ändå, sista helgen nu! Nejnejnejnejnejnejnej!!! Vill inte att det ska bli november! Det är nog enligt mig den värsta månaden efter Februari!!




Någon månad som ni tycker mer illa om??





Usch så trött

Har suttit från klockan halv elva fram till nu (15.30) med en inlämningsuppgift som ska in imorgon! Har bara det allra sista kvar på renskrivningen sedan är det klart!

Kan säga att jag är redigt trött nu och hungrig!!! Ska verkligen ta o göra mig lite mat nu, sedan ska jag sätta mig och skriva klart och sedan skicka iväg det till kursledaren!

Hoppas eran dag varit roligare än min!


Så långsamt!

Gud vad dagen går långsamt!

Jag har inte hunnit göra ett dugg! Har bara varit ute med hunden en gång till, för snart kommer far min och hämtar henne.

I min tristess så satt jag och kollade ignom några bloggar. I en hel del så hittade jag annonser där det stog gratisditt.se och gratisdatt.se, blev inte så jätte intresserad innan jag såg annonsen "Gratisskor.se" och kunde inte hålla mig borta!

Jag som är helt galen i skor kan ju inte motså detta erbjudande! Det bästa är att det inte kostar ngnting och man väljer själv hur man samlar poäng! Är helt gratis för den som vill det, kostar om man vill tjäna mer poäng snabbare!

Gå in ni med och bli medlemmar och ta chansen till presentkort på bla DinSko och Bianco!







Skolarbete idag

Hej hallå och godmorgon!

Idag fick jag gå upp så här tidigt då jag fått i uppdrag att hålla koll på våran hund så inte hon biter mannen som är hä hemma idag och ska lägga kakel i det ena badrummet!

Hunden skällde som en galning när han kom men nu är hon faktiskt väldigt lugn med tanke på att det stånkas och stönas där uppe! ^^

Idag ska jag förhoppningsvis åka ut till sandra och få foderanalysen så att jag kommer kunna sätta mig och räkna ut hästens foderstat. Ska vara inne imorgon senast fem, jag jobbar till sex = måste ha klart den idag!

Så ser min dag ut iaf, vad ska ni hitta på idag??



Hur mycket hö ska hästen ha?? ;)


Bonde söker Fru

Haha, ja då såg man bonde söker fru då.


Roligt att det är med en kvinlig bonde som håller på med hästar! Kallas tydligen "hästbonde". Tycker personligen att det låter bättre med Hästföretagare, men det är klart att det hade väl inte passat in :S




Det är bara nummer 2,4,5 och 7 som är med nu. Dock är det tråkigt att de inte har ngn yngre kille runt 23-25 som var lite mer min stil! Då hade man ju haft ett kap där! Fast det är klart, att vara med i tv och dejta framför kameran kanske inte är min grej det heller! haha!


Onsdags kväll

Jao, vad kan man säga. Jag är hur trött som helst. Har suttit i 2x3 timmar och lyssnat på när Michael Ventorp snackat hästanläggnings ventilation.

Kan säga att jag höll på att nicka till x antal ggr. Men så fort vi fick gå iväg och jobba med några övningsuppgifter så blev man pigg igen och hade alla rätt! hehe ;)

Så. Onsdag alltså. Ikväll blir det lite gluttande på Bonde Söker Fru, missade ju tydligen ngt jätte pinsamt som en bonde gjorde förra veckan. Så idag ska jag titta. Senare blir det True Blood! Wihi! En lyckad onsdag för det väl bli då!

Imorgon måste jag göra klart mitt foderarbete! Det ska vara inne senast klockan 17.00 på fredag och jag jobbar ända till 18.00 på fredag, så imorgon måste det bli av!



Avslutar med en underbart söt bild jag fick skickat till mig på mail idag av en kompis! E den inte för söt??



Nystart

Så, då ska det mesta skoljobb vara klart idag och sedan är det bara att förbereda sig för nästa veckas redovisningar. Ska bli skönt att sluta med denna kursen nu trots att det är mycket intressant.

I helgen var jag och tog emot mitt pris som jag vunnit. Priset var för att jag hade en bild som vann sitt tema. Kan se om jag kan få tag på den bilden och lägga upp den här snart.

Annars hände inte så mycket mer än att Uddevalla och jag bjöd hem krille och ma. Blev en mysig filmkväll och vi såg Stardust. Jag var den enda som sett den och de andra blev glatt överraskade att den var så bra ^^

Skriver troligen ngt mer ikväll igen, ska iväg och träffa de andra i min grupp så vi kan avsluta detta skolarbete en gång för alla ^^



Ngn annan som sett den?


Halloween

Ja då har man kommit på en mycket bra utklädnad till årets halloweenparty!

Gud vad jag har tänkt en massa på detta. Men nu är det fixat och det blev faktiskt inte så dyrt, men otroligt bra ^^

Iofs är det inget man tar på sig ut på krogen annars, men roligt är det!

Kommer inte att berätta innan nästa helg då partyt är, men lovar att ni kommer få veta!



Blir det en häxa?? ;P



Vad ska man hitta på nu?

Har en ledig fredag. Eller ja, det är meningen att jag ska göra några inlämnings uppgifter, men dom har jag istortsett redan gjort.

Kanske sticker till stan och gör ngt roligt? Fast då slutar det bara med att jag köper ngt och det går inte mitt sparande med på.. Så får jag bara ångest efteråt då jag lovat mig själv att trappa ner shoppandet nu när jag är fattig student :S

Ska nog ta och krypa ner under en filt och mysa bort hela dagen? Vädret är ju inte så jätte roligt...

Vi får se vad det blir! Ni lär få veta ;)





Affro till Våren?

Wig Out - Louis Vuitton

Ja, enligt en artikel i Vouge som ni kan läsa här så kommer det till våren att vara inne med affro! Hur kul skulle det inte vara om alla trendslavar tog åt sig denna trend? Haha!



Rihannas nya låt

Rihanna har kommit ut med en ny singel. Lyssnade på den för första gången precis och kan bara säga att jag verkligen gillar den!

Vad tycker ni?






Hemma!

Så, då var det torsdag igen och det betyder att jag nu är hemma i alingsås.

Igår så var verkligen allt emot mig, jag fick reda på att en gruppuppgift som inte ens är påbörjad ska in nästa vecka och så när jag skulle blogga så kunde jag inte komma in på blogg.se! Det stog ngt om ett error...

Aja, idag var jag på ett möte ang att jag ska stå med i Skara Häst Centrums monter på Göteborgs Horseshow! Ska bli jätte roligt att promota för skolan och samtidigt få gratis inträde till mässan och showen :D

Jag och en till i min klass har ansvaret för våran del av montern och ska planera arbetare och uppträden, så det kommer bli mycket jobb med långa dagar men samtidigt mycket lärorikt och framförallt väldigt kul!



Någon mer som ska dit?


Oktober månad

Ja, tror inte att ngn har missat att det är oktober just nu. Hösten har verkligen slagit ut. I fredags kom det tillomed en liten släng snö som som tur var smälte bort under dagen. Nej jag är inte redo för vintern ännu. Dock är jag inte fullt så ledsen över att det är höst. För ett år sedan då jag reste runt nere i australien och na zeeland så upplevde inte jag ngn höst alls. Kan säga att jag faktiskt saknade hösten lite. Det är faktiskt mysigt med höst, i början av den iaf när löven sitter färgglada på träden. Sdan när det blir kallt är det vär en annan femma, och då löven fallit så alla träd ser nakna ut.

Aja, oktober månad iaf. För alingsås betyder det "Lights i Alingsås" som jag skrivit om tidigare. Men för alla betyder ju oktober månad först och främst den rosa månaden. Vrf? Jo självklart för rosa bandet. Jag har faktiskt inte köpt och beklätt mig i ngn form av rosettliknande pryl, men jag har faktiskt köpt en lott som ger engarna till bröstcancerfonden på Guldfynd ^^

Har ngn av er köpt ros rosett??




Måndag igen

Så var det måndag igen. Morgonen såg ut som så att jag åkte iväg och simmade vid 8.15, var tillbaka hemma igen vid 9.25. Blev inte så långt pass idag då hela simhallen var full av människor som simmade ivägen för en.

Åt frukost som blwv havregrynsgröt med kanel! Mums! Och titta lite på tv. Gjorde mig iordning och kilade sedan iväg till skolan där jag nu sitter och skriver.

Kom till skara runt halv tio igår och då jag inte var så trött så hamnade jag framför tvn med en film. Och inte vilken film som helst utan "X-men origins: Wolverine". Tycker väl inte att filmen är den bästa jag har sett då jag anser X-men ettan inte går att slå, men är ju så himla kär i Hugh Jackman! Han som spelar Wolverine alltså ^^

Jag har varit smått kär i honom sedan jag som 13 åring såg den första X-men filmen. Och sedan dess har jag varit såld. Har sett i stort sett alla filmer han har gjort, dock inte "Swordfish", varför vet jag inte...

Men iaf, nu ska jag iväg till min första lektion som är "Forum". Sedan blir det hela eftermiddagen med Hästens Näringsbehov, underbar dag må jag säga ;)



Så fin!


Jisses

Har varit i Uddevalla sedan fredas o inte haft tillgång till dator. Så idag just nu när jag kom hem blev jag glatt överraskad när jag surfade in på veckorevyns Blogg awards sida och såg vinnarna!

Blev glad att den jag röstat på vann Årets blogg, Foki! Haha, gillar verkligen hennes blogg och kan säga att den är den enda som jag följer slaviskt (då jag har tillgång till dator då förstås).

Så grattis i massor Foki till en väl förtjänt vinst som årets blogg, samt titlarna, årets nykomling och årets mest originella blogg!


Bild lånad härifrån!


Wow vad roligt ^^

Var med i Eniros grej om att skapa en egen reklam banner som kommer upp på expressen!

Dock fattade jag helt fel och trodde att man skulle kunna länka bilden med sin hemsida, men ack så fel jag hade! Skrev bara att de skulle klicka här osv, inget om vilken hemsida det var :S

Haha, aja, får se det som en rolig grej istället!

Självklart så är den med i en tävling där första pris är att spela in en reklamfilm, sedan fanns det en massa iPhones sopm lottades ut.

Om ni vill gå in och rösta (på min eller på ngn av de andra som gjort jätte fina) så går ni in HÄR.

Här är min reklambanner för min blogg ^^ Jag hade bara roligt och gjorde inget för seriöst :)





Ha en trevlig start på dagen!



Morgonen den 16/9-09

Idag vaknade man efter en hemsk dröm, satan vad jag hatar att drömma mardrömmar! Tur är iaf att de inte är sanna. Känner bara av den där äckliga känslan som man får när man har en mardröm, men kommer även ihåg lite av vad jag drömde om. Det ngt om att en arbetskamrat inte gillade mig och försökte smutskatsta mig i en massa tidningar och ute på stan. Haha, rätt så harmlöst men var ingen mysig dröm iaf.

Så, tidig morgon idag även om det inte är skoldag.. Jag har dock en massa skolarbete som jag hade tänkt bli klar med. Räkna ut denna foderstat ngn gång tex.

Ne, men anledningen till att jag redan är uppe är att jag strax ska iväg till ridhuset och rida lite, sedan blir det bygga bana för Ponny Div II hoppningen imorgon :)

Dock hade jag inte planerat att vara vaken innan halv nio, men det blev ju som det blev.

Satt och kollade igenom en kompis deviantart sida precis och måste bara säga att jag är såld i hans bilder. Jag ska inte säga att jag är avundsjuk, men duktig det är han ^^


Foto: Sigurd Andreasson


Foto: Sigurd Andreasson

Jag kan säga att jag verkligen gillar den andra bilden, så klockren på ngt sätt ^^


Hela dagen vart kaos!

Fösvon mig smått idag, började nio och vaknade tjugo i. Inte så lyckat, en snabb frukost och en snabb uppfräschning och sedan iväg!

Kom precis när de hade tänkt att stänga dörren till salen, men han slinka in och ta en plats :)

Första halvan av dagen var det en föreläsning om hur man tänker när man ska bygga häststallar. Sedan mellan 13.00-16.00 var det Hovens funktion. Hur intressant föreläsning som helst! Mycket intressant :)

Så, sedan efter det bar det av hemmåt. En timme i bil, ja det ger en en chans att fundera kring saker, dock ringde Uddevalla ett x antal ggr så jag fick spara mitt filosofieri till en annan gång.

Väl hemma så hade jag fått ett brev från Advent, det företag min Dator är ifrån, de ville att jag skulle gå in och kolla mitt batteri på deras hemsida och det visade sig att mitt batteri är livsfarligt! Ngt fel i produktionen så jag måste få ett nytt! Tur att man har sladden iaf så man kan använda den ändå, utan batteri. Tänk om det hade börjat brinna i mitt lilla studentrum? Hade fasen inte haft ngt kvar.



Min kära lilla dator!



Filmtajm

Eller ja, det har avrit filmtajm nu de senaste 2 timmarna. Jag fick fram filmen Walk The Line som jag inte sett förut och har suttit och gråtit en skvätt nu ;)

Ja, filmen handlar om Johnny Cash, en populär artist som sålde många skivor. Man får följa honom när han är liten och självklart när han slår igenom, när han börjar ta droger, kariären går utför, när han föstör sitt äktenskap, hur han desperat försöker få sitt livs kärlek June Carter (även denne en artist som åker med på hans turneer) att gifta sig med honom, och till sist hur han lappar ihop det och äntligen får sin June.

Huvudrollerna spelas av Joaquin Phoenix (Johnny Cash) och Reese Witherspoon (June Carter).

Ja, det var en kort sammanfattning. Filmen får en mycket stark 4 av 5. Anledningen till att det inte blev en femma är att den var lite lång och blev lite långdragen emellanåt. Men en mycket bra film i övrigt som jag starkt rekomenderar för ngn som inte har sett den!



Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för puben. BLir en kort sväng dit iaf, nu har jag bestämt mig. Hoppas bara jag kommer upp i tid imorgon!


Nu blir det läxor

Så där ja, nu var skoldagen över, inte... Nu väntas det av en att man ska läsa bok och göra en foderstat. Tur att det är ett ämne som man är intresserad av.

Vet inte när jag gjorde läxor sist. Vet att jag knappt gjorde det i 1 o 2 på gymnasiet, i trean plluggade jag bara till proven och lämnade in projektarbetet. Aldrig att jag satt med ngt bara för att. Men detta var inte för att jag redan var så duktig, utan för att jag helt enkelt inte lärde mig ngt ansåg jag själv när jag inte hade en lärare som kunde hjälpa mig om jag fastnade på ngt :/

Men men. Nu när det gäller en direkt utbildning så tar jag självklart allt aningen mer seriöst. Enligt mig var bara gymnasiet en gråzon där jag inte kommer ihåg riktigt vad man lärde sig :S

Ikväll blir det nog KårPuben, det är temat pyamasparty ikväll.. Inte riktgt min grej då jag inte ens sover i ngn pyamas ^^ Men en rumskamat har tjatat på mig i nästan två hela dagar nu så jag får väl ta och dyka upp en sväng. Känns inte hundra dock då det är skola tidigt till sent igen imorgon så.



Man kasnke skulle gå dit som dom här?? ^^


Onsdagsmorgon

Vaknade för ca en timme sedan, och nu sitter jag redan i skolan i väntan på första föreläsningstimmarna.

Kan inte säga att jag kom i säng i tid igår då jag är mycket trött just nu, men det är så det brukar vara. Sedan blir man pigg när föreläsningen börjar och sedan när man suttit där i ca 45 min så är det dags för första kafferasten. då piggnar man till igen och mår så bra så.

dagens föreläsningar är Hästanläggningar. Projektarbetet blir att rita upp en egen hästanläggning med sin grupp. Ska bli roligt, för hur många ggr har man egentligen inte ritat ett stall på skoj? Nu får man verkligen ut den kreativiteten!



Ni kanske listat ut att hästar är mitt största intresse? ;)


House

Åh jag älskar tisdagar!

Och det är ingen liten anledning vrf jag gillar tisdagar, för anledningen att jag gillar tisdagar börjar klockan nio på tv4! Ja, det är tv-seien House jag snackar om.

Jag älskar verkligen denna serie och har följt den slaviskt sedan starten. Tor jag råkade se ngt avsnitt på canal+ ngn gång långt innan tv4 började sända den, men då tror jag inte att jag fastnade för den så som jag senare kom att göra.

Visste ni föresten att han som spelar House heter James Hugh Calum Laurie? Visst är det gulliga namn han har? Fast Calum påminner ju iofs om en karaktär ur sagan om ringen ;P



Gillar ni House?


Hells Kitchen!

Som jag älskar detta Gordon Ramsay är ju den bästa tvvärden på länge!

Skulle verkligen vila träffa den mannen irl!



Vad tcker ni om honom??


Nu blir det storkok!

Haha, japp, nu ska jag iväg till afären för att köpa hem ingridienser till mitt storkok med kyckling :)

Har letat runt bland några kyckling recept och hittat två som jag ska laga till ikväll, har 1000 gram kyckling att laga ihop ngt på ^^

Den första omgången blir Kyckling med ananas i sötsur sås^^

Ingredienser (4 portioner)

  • 800 g kycklingfilé
  • vetemjöl
  • 1 burk ananas i spad
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk krossad ingefära
  • 1 dl gröna ärtor
  • 1 msk potatismjöl
  • 1,5 dl vatten
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl tomatpuré
  • 2 msk soja
  • 3 msk socker
  • 2 msk sesamolja
  • matolja
  • 2 msk smör

Tillagning

  1. Skär kycklingen i bitar och vänd som hastigast i lite vetemjöl. Stek i matolja och smör tills kycklingen är gyllengul. Lägg undan på hushållspapper.
  2. Blanda potatismjöl med 1,5 dl vatten.
  3. Bryn finhackad vitlök med ingefära i matolja en kort stund.
  4. Tillsätt potatismjölvätskan, ärtor, vinäger, soja, tomatpuré, socker, och sesamolja. Låt sjuda under omrörning i ett par minuter.
  5. Skär ananasbitarna i mindre bitar och tillsätt dem samt c:a 3 msk ananasspad.
  6. Låt sjuda tills såsen tjocknar.

Låter väl smarrigt?? ;)


Det andra receptet blir Kantaellkckling! ^^

Ingredienser (4 portioner)

  • 4 kycklingfiléer
  • 1+1 tsk salt
  • 1+1 krm svartpeppar
  • 3 msk smör
  • 1 liter kantareller
  • 1 purjolök
  • 2 morötter
  • 2 palsternacka
  • 2 dl Crème Bonjour Cusine vitlök och örter

Tillagning

  1. Krydda kycklingen med hälften av salt och peppar. Bryn den i smör i en stekpanna. Låt den eftersteka under lock c:a 10 minuter.
  2. Skala morötterna och palsternackan. Rensa svampen. Skär av blasten på löken. Skär grönsakerna i långa bitar.
  3. Stek grönsakerna i smör i en stekpanna.
  4. Ta upp dem och stek kantarellerna i smör några minuter.
  5. Blanda kantareller och grönsaker. Krydda med salt och peppar.
  6. Servera kycklingen med lök, morötter och svamp.
  7. Klicka på Crème Bonjour Cusine vitlök och örter.
Båda receten är från Receptcentralen :D

Så, nu "off to the supermarket"!

Ha en fin kväll!


Morgonen Måndag 12/10-09

Yeay! Idag hade man sovmorgonb så jag nanade så sött ända fram till halv nio. Vet att jag kanske inte gick upp så sent men jag bestäde mig för att åka och simma på morgonen iställe för sen. Så jag iväg till simhallen vid nio och vid kvart över nio doppar jag fötterna i vattnet. Oturligt nog så var det en jäkligt stor nionde klass där med diverse fjortis tjejer och pojkar. De tog upp fyra av sex banor, detta är helt okej. Men sedan skulle de crawla så det skvätte ju så in i bomben, hade nästan behövt simglasögon. Hatar att få vatten i ögonen!

Så, där var jag fram till elva, sedan hem och laga lite mat. Skönt att inte börja förens kvart över två!


Tänk om det hade varit här som jag simmade imordse? :)


Nu blir det lite tv!

Så, nu ska jag ta o sätta mig i soffan o glo på Amazing Race. Underbart underhållande program må jag säga. Går på söndagar klockan sex på tv6!



Efter AR blir det Top Model sesong 13, eller är det 14? Uhm, vem håller räkningen, grymt roligt program är det iaf ^^



Top Model med Tyra Banks alltså ikväll klockan 7 på tv3 :)

VAd ska ni hitta på ikväll??


Söndag dårå!

Halli hallå.

Idag jobbade faktiskt jag :D Så det är där jag har hållit hus sedan imorse. Gick mycket bra, mycket som fortfarande sitter i trots att det var snart 2 månader sedan jag jobbade där :)

Ja, igår förlorade sverige matchen mo Danmark. Mindre roligt, det roliga var att jag såg den med de goa tjejerna Åsa, Angelica och Anna. Störtsköna tjejer alltså.

Idag, ringde precis Uddevalla, han ville inte alls snacka med mig ny tydligen då han såg på film, skulle ringa mig senare ikväll...

BTW, har ni testat spelet Cafe World på FAcebook? haha, jag har fastnat nu och är i full gång att laga maträtter som tar evigheter på sig innan de blir klara! ^^


Testat Cafe World?



EM-Kval Match!

Ikväll klockan 20.00 är det EM-Kval match mellan Sverige och Danmark!

Gissa om jag kommer sitta bänkad? ;)



Ska ni se??


Rent!

Jag älskar musikalen Rent!

Den 13 November så ska jag o mamma gå på AMTS (Alingsås Musik och Teater Sällskap) uppsättning av Rent. Denna föreställning kommer ju vara på svenska och det ska bli spännadne å se hur det låter ^^

Är väldigt fäst vid vissa låtar från Musikalfilmen Rent o hoppas inte att de svenska översättningarna blir för mesiga osv :)

Här är klippet av slutsången i filmen, "No Day But Today" heter låten, jag älskar den, vad tycker ni??






Nya design?

Visst är den söt??

Fick tag på den HÄR  och den är gratis så vem som helst kan ha den ^^

Inget egentligen stort fan av Hello Kitty, men katter har länge varit ett favoritdjur och rosa är ju bara gulligt ;D


Ska detta bli min nya design som jag ska ha nu??


Lights In Alingsås <3

Så, igårkväll var jag iväg på promenad med Ma o Krille och gick Lights In Alingsås. För er som inte vet vad det är för ngt så är det en promenad slinga som olika ljusdesigner från hela världen kommer och belyser på olika sätt! Lockar runt 50-60 tusen besökare per år och är verkligen ett trevligt inslag i Oktobermånadens trista mörker.

Hade iaf med mig kameran och passade på att fota några av de vackra belysningarna, dock var det väldigt mycket folk ute denna tid så jag fick inte chans att fota allt som jag velat fota, för var det int andra fotografer som redan stog där så var det för mycket folk som sket i att man tog kort o bara gick ivägen!!

Men nåra lyckade bilder tycker jag att jag fick ihop iaf ^^


Minneslunden, här var det väldigt mycket folk, så blev bara denna bilden som blev bra!


Efter Minneslunden, snodde åt mig en plats! ;D


I Brunnsparken ^^


Litet vattenfall i Brunnsparken :)


Fortfarandde i Brunnsparken ^^

Skateparken.


Fick hem mina beställda bilder!

Tjohoo!

Fick mitt Mecenat-kort för en vecka sedan, kortet från csn som innehåller en massa härliga rabatter!

Klickade givetvis in mig på mecenat.se och bläddrade bland olika studentrabatter och hittade ett från Fujidirekt.se som erbjöd en att framkalla 100 bilder och endast betala frakten (29:-) jag som jätte länge har velat framkalla några härliga semesterbilder och festbilder tog chansen och idag kom paketet!


Så nu ska jag sitta och sätta in alla bilder i ramar och fotoalbum! Älskar att ha ngt att pyssla med nu på fredagen!

Framkalla bilder hos Fuji direkt


Någon annan som fått sitt mecenat-kort (csn-kortet) och utnyttjat ngn rabatt??


Bara för sött!

En kompis hade favoriserat ett klipp på Youtube idag och jag blev bara såå kär i denna lilla hårboll! För söt ^^

Se själva:



Får iaf mig att börja fundera på om det inte är dags att skaffa en liten valp snart ;)


RSS 2.0