Varit och grillat vid vattnet



Har precis kommit hem från en grillning nere vid ett underbart strandställe!

Har verkligen saknat grillandet som man gör på sommaren. Och vilken sommardag det varit! Har legat på 35-27 grader hela dagen. Och självklart så jobbar jag denna dag. Men som sagt så fick dagen ett underbart avslut.

NU är det dags för sängen för jag ska ju jobba imorgon igen. Efter jobbet ska jag nog åka och hälsa på Sandra o titta på den nya fölhingsten :D

Gonatt!


Nattinatt

Då säger jag gonatt. Ikväll har jag sett några avsnitt av en serie lånad av lelle. annars inget speciellt.

 

hoppas ni haft en fin kväll :)

 


Vecka 20



Är det bara jag som tycker att den försa delen av detta året gått otroligt fort? Det är redan vecka 20! För tio veckor sedan så hade jag min första praktikdag och det känns inte alls som att det var så länge sedan. Snart är sommaren här med sommarjobb och allmänt härligt vidär får man hoppas.

Älskling sa igår något som gjorde mig väldig glad. Han frågade om jag var intresserad att åka upp till sockholm ngn helg i sommar. Har bara varit där ett fåtal ggr och det skulle vara grymt kul att åka dit med älskling. Gå på skansen och grönan. Dock tycker inte jag att grönalund är något i jämförelse mot Liseberg. Men så är jag ju Göteborgare enliggt älskling så det kanske inte är så konstigt! Haha!

Men man vet aldrig hur det blir. Vi kanske tar en tur till London istället. Who knows? ;)

morgon har jag sovmorgon o jag ska verkligen sova ut! ^^

Ha de!


Lördag morgon

Vaknade ganska tidigt idag. 07.15 och blev bryskt påmind om att älskling inte sover hemma denna helgen.
Han är nämligen i Kiel med en massa kompisar för att festa hela helgen. Fick ett sms igårkväll att han vunnit 200 kr ur en enarmad bandit. Resan börjar ju bra. Sedan att han redan panerat att må kasst på söndag, det får han faktiskt skylla sig själv. Haha. Hoppas han inte tror att jag ska finnas där och tycka synd om honom ;) Men det är klart. Är man flickvän så är man ^^

Jag själv ska få finbesök idag av Emma o Lelle! Vi ska först ta en shoppingrunda på stan o sedan ska vi hem o laga Gulasch soppa! Mumms! Sedan blir det tjejkväll hela kvällen.

Nu ska jag äta frukost o sedan ska jag städa huset. Passade Softy (Bilden) från i torsdags tills igår fredag så det finns en hel del att städa upp.

Det var underbart fint väder igår. Fotade lite i trädgården men typiskt nog så har jag glömt usb sladden i alingsås så det blir ingen bildvining från det tyvärr.

Nä,  u är jag hungrig!

Hörs sen!


Bilder

Lekte runt lite i Gimp och gjorde om några blombilder från min teneriffa resa med älsklingen :)

Resultat:








Gimp är ett gratisprogram som liknar Photoshop :D


Only gonna break break your heart

Låten jag lyssnar mest på nu är låten "Break your heart" av Taio Cruz!

Den har så goo rytm och go text ;)



Vad tycker ni om denna underbara låt??


Tjenis penis

Hoho.

Ingen rolig morgon detta var.

Vaknade vid halv sju och fick gå upp och göra mig iordning och lämna älskling med övernattande gäster i uddevalla för att åka hem till alingsås för att jobba...

Dock var det ingen dålig dag att jobba på. Prismärkte och hade det roligt i en egen del av affären och behövde bara ta hand om ett par stackars pansionärer som kommit vilse ;)

För affären är enormt stor. Kanske itne rikgit som Ullared, men inte långt ifrån. Är ofta kunder som kommer och frågar vart utgången är och hur de kommer till kassorna. Detta kanske bara beror på dålig skyltning, men inte! Lyfter man huvudet en aning så ser man i fjärran några skyltar om Kassa 1 osv...



Här jobbar jag :D Jordnära alingsås.

Ikväll blir det lugnt och mysa framför tv och sakna älskling så enormt mycket. Är andra helgen i rad som jag jobbar så vi har inte haft så mycket tid till varandra på senare tid då han ligger ute på jobb under veckorna.

Men snart så ska jag nog ha en ledig helg igen :)


RSS 2.0